
Dispositivos e acessórios
Pumpkin risotto with bacon
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
water1220 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)300 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
eschalot30 g
-
rindless bacon rashers cut into thin slices100 g
-
butter40 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt to taste
-
frozen green peas60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
-
Parmesan cheese shaved for garnishing
Nutrição por 1 portion
Energia
505.5 kcal /
2123.2 kJ
Proteína
15.8 g
Gordura
17.5 g
Hidratos de carbono
66.6 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
6.7 g
Sódio
1329.1 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken and pesto risoni
35min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Mushroom risotto
30min
Zucchini slice
45min
Risotto verde
45min
Cauliflower gratin
1h
Tuna mornay
45min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Apricot chicken risotto
30min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min