Pumpkin risotto with bacon
TM6 TM5

Pumpkin risotto with bacon

4.4 (1.2K avaliações )

Ingredientes

  • 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1220 g water
  • 300 g pumpkin, peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • ½ - 1 tsp sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 30 g eschalot
  • 100 g rindless bacon rashers, cut into thin slices
  • 40 g butter
  • 320 g Arborio rice
  • 60 g dry white wine
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • sea salt, to taste
  • 60 g frozen green peas
  • fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
  • Parmesan cheese, shaved for garnishing

Nutrição
por 1 portion
Energia
2123.2 kJ / 505.5 kcal
Proteína
15.8 g
Hidratos de carbono
66.6 g
Gordura
17.5 g
Gordura saturada
6.7 g
Fibra
3.3 g
Sódio
1329.1 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas