Creamy coconut chicken curry (TM6)

Creamy coconut chicken curry (TM6)

4.6 1.3K avaliações
Preparação 15min
Total 30min
6 portions

Ingredientes

  • cauliflower cut into florets (approx. 4 cm)
    600 g
  • fresh ginger
    10 - 15 g
  • garlic clove
    1
  • fresh long green chillies trimmed and cut into halves, plus extra cut into slices for garnishing (optional)
    1 - 2
  • brown onion cut into wedges (3-4 cm)
    200 g
  • olive oil
    20 g
  • tandoori paste (see Tips)
    90 g
  • tomato paste
    30 g
  • water
    100 g
  • almond meal (see Tips)
    20 g
  • skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (approx. 3 cm)
    500 g
  • salt
    1 tsp
  • coconut cream
    90 g
  • fresh coriander leaves only, torn into pieces, for garnishing
    6 sprigs

Nutrição por 1 portion

Energia 239 kcal / 1003.9 kJ
Proteína 20.1 g
Gordura 13.7 g
Hidratos de carbono 6.2 g
Fibra 6.2 g
Gordura saturada 4.7 g
Sódio 1025.3 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...