Dispositivos e acessórios
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Preparação 10min
Total 40min
6 porties
Ingredientes
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
628.5 mg
Proteína
2.5 g
Energia
268 kJ /
63.8 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
11.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basis
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Nenhuma avaliação
Fatayer met kaas en munt
2h
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Gorgonzola spread
Nenhuma avaliação
Aardbei-lavendel marshmallows
Nenhuma avaliação
Paashaas apero-hapjes
Nenhuma avaliação
350 g sjalot fruiten
Nenhuma avaliação
Mousse van kaas
10min
Kip met rode paprika
1h 5min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Nenhuma avaliação
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min