Dispositivos e acessórios
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Preparação 10min
Total 40min
6 porties
Ingredientes
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
628.5 mg
Proteína
2.5 g
Energia
268 kJ /
63.8 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
11.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basis
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Nenhuma avaliação
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nenhuma avaliação
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Alpenmacaroni
45min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Nenhuma avaliação
Vanille yoghurt
12h 20min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Virgin passievrucht mojito
10min
Roggebrood
Nenhuma avaliação
Zeevruchtensoep
30min