![Sous-vide rode bieten met de Peeler Sous-vide rode bieten met de Peeler](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/79e72b0c76e9e847a4df74afdfaf6362/Derivates/094a80649a21a1b036e9f753b5d55fa165d8c8cf.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Schillen
- 800 g rode bieten, gehalveerd (± 5 cm)
- 600 g water
Bieten koken
- 995 g water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 268 kJ / 63.8 kcal
- Proteína
- 2.5 g
- Hidratos de carbono
- 11.2 g
- Gordura
- 0.1 g
- Gordura saturada
- 0 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sódio
- 628.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Nenhuma avaliação
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Nenhuma avaliação
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Nenhuma avaliação
Charoset
15 Min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Nenhuma avaliação
Vegan croissants met notenvulling
Nenhuma avaliação
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nenhuma avaliação
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Gember schillen
Nenhuma avaliação
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Nenhuma avaliação
Koekjes met chocopasta
1h 40min
Zuurkool
Nenhuma avaliação