Dispositivos e acessórios
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
Preparação 10min
Total 9h 25min
550 g
Ingredientes
-
kuru fasulye250 g
-
su fasulyeleri ıslatmak için üzerlerini 3 parmak geçecek kadar ekstra su1000 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 550 g
Sódio
55 mg
Proteína
4.5 g
Energia
324.3 kJ /
77.5 kcal
Gordura
0.5 g
Fibra
6.8 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
17.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soyucu ve Bıçak Kapağı Tarifleri
10 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5h 20min
Haşlanmış Bulgur
25min
Pancar Carpaccio
Nenhuma avaliação
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26h 5min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3h 25min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2h 20min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15min
Limonlu Çiğ Kurabiye
15min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1h 30min
Etli Taze Fasulye
1h 10min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1h
Çıtır Balıklı Sandviç
40min