Dispositivos e acessórios
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
Preparação 10min
Total 9h 25min
550 g
Ingredientes
-
kuru fasulye250 g
-
su fasulyeleri ıslatmak için üzerlerini 3 parmak geçecek kadar ekstra su1000 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 550 g
Sódio
55 mg
Proteína
4.5 g
Energia
324.3 kJ /
77.5 kcal
Gordura
0.5 g
Fibra
6.8 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
17.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soyucu ve Bıçak Kapağı Tarifleri
10 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Kuru Fasulye
10h
Sucuklu Kuru Fasulye
10h
Vanilyalı Yoğurt
12h 20min
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
45min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26h 5min
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Nenhuma avaliação
Sarımsaklı Zeytinyağı
25min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1h 30min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1h 5min
Etli Türlü
1h 20min