Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)

Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)

Nenhuma avaliação
Preparação 15min
Total 30min
4 porsjoner

Ingredientes

  • kyllinglår, uten bein med skinn
    700 g
  • peanøtter, ristet, saltet
    50 g
  • hvitløksfedd
    2
  • chili, fersk rød og grønn, uten frø, delt i biter (1 cm)
    1
  • honning
    70 g
  • limesaft
    20 g
  • fiskesaus
    50 g
  • vann
    1030 g
  • sitrongress delt i 4 cm biter
    30 g
  • hvitløkspulver
    1 ts
  • gurkemeie, malt
    ½ ts
  • salt
    1 ts
  • jasminris
    200 g
  • salat delt i tynne strimler (1 cm)
    150 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsjon

Sódio 1736.8 mg
Proteína 42.8 g
Energia 2243.6 kJ / 536.2 kcal
Gordura 13.7 g
Fibra 2.5 g
Gordura saturada 2.5 g
Hidratos de carbono 62.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo