Dispositivos e acessórios
Kalvekjøtt med vårløk
Preparação 20min
Total 3h
6 porsjoner
Ingredientes
-
kalvekjøtt1000 g
-
hvit eddik250 g
-
vann, kaldt750 g
-
vann600 g
-
kalvekjøtt
-
isbit
-
vårløk delt i biter300 g
-
hvitløksfedd2
-
olivenolje30 g
-
salt etter smak1 - 2 klype
-
malt svart pepper etter smak1 - 2 klype
-
hvitvin100 g
-
fløte, krem, 30-40% fett100 g
-
salt etter smak
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
25 g
Energia
2280 kJ /
545 kcal
Gordura
45 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Da. Nå. Alltid.
50 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kung Pao kylling
Nenhuma avaliação
Tradisjonell østerriksk gulasj
Nenhuma avaliação
Pulled pork burger
Nenhuma avaliação
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Nenhuma avaliação
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Nenhuma avaliação
Pastasaus av skinke og purre
Nenhuma avaliação
Biff i stout
Nenhuma avaliação
Kroningskylling
Nenhuma avaliação
Tandoori kyllingwraps
Nenhuma avaliação
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nenhuma avaliação
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Nenhuma avaliação
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Nenhuma avaliação