Dispositivos e acessórios
Warm Spinach and Artichoke Dip
Preparação 10min
Total 20min
995 g
Ingredientes
-
artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
mozzarella cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved15 g
-
olive oil30 g
-
spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)285 g
-
cream cheese softened225 g
-
sour cream, any type85 g
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
pepper sauce, type Tabasco½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 30 g
Sódio
122.3 mg
Proteína
2.9 g
Energia
264 kJ /
63.1 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
1.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade we Trust
37 Receitas
Canadá
Canadá
Perfect for Dipping
13 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Pico De Gallo
15min
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Green Bean Gremolata
25min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Roasted Potato Salad
1h
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4h 35min
Potato Gratin
1h 10min
Cranberry Bacon Stuffing
10min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Spinach and Artichoke Dip
20min