Dispositivos e acessórios
Butternut squash-, salvie- og hasselnøddetærte
Preparação 30min
Total 1h 10min
8 skiver
Ingredientes
Butternut squash
-
butternut squash skrællet, skåret i tern (2 cm)500 g
-
olivenolie1 spsk
-
salvieblade, friske revet i stykker5
-
chili, tørret i flager1 knivspids
-
havsalt efter smag
-
sort peber, stødt efter smag
Tærtedej
-
hvedemel100 g
-
speltmel100 g
-
timian, frisk kun blade2 kviste
-
smør koldt, i tern75 g
-
vand koldt45 g
-
havsalt2 knivspidser
Fyld
-
hasselnødder, ristede80 g
-
fed hvidløg2
-
salvieblade, friske5
-
løg i kvarte80 g
-
olivenolie30 g
-
sødmælk150 g
-
fetaost groft hakket100 g
-
æg, store3
-
havsalt1 tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
salvieblade, friske3
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 skive
Proteína
11.1 g
Energia
1604 kJ /
385 kcal
Gordura
25.2 g
Hidratos de carbono
26.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Familiebord
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cheesecake med woodruffsirup
Nenhuma avaliação
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Fødselsdagsboller
Nenhuma avaliação
Pizzahorn
Nenhuma avaliação
Blomsterboller
Nenhuma avaliação
Ciabatta
Nenhuma avaliação
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Nenhuma avaliação
Lasagneruller med spinat
Nenhuma avaliação
Mini franskbrød med blommefyld
Nenhuma avaliação
Juletræscanapeer
Nenhuma avaliação
Juletræsbrød
Nenhuma avaliação
Brød af boghvede, chia og kerner
Nenhuma avaliação