Dispositivos e acessórios
Maple Pecan Tart
Preparação 10min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter chilled, cut into pieces, plus extra to grease2 ½ oz
-
all-purpose flour5 oz
-
baking powder½ tsp
-
salt1 pinch
-
confectioners sugar1 oz
-
egg yolks, from large eggs2
-
whole milk chilled2 tbsp
Filling
-
pecan halves divided5 oz
-
maple sugar7 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust2 tbsp
-
corn starch2 tbsp
-
large egg1
-
heavy whipping cream8 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
70.5 mg
Proteína
6.4 g
Energia
2037.5 kJ /
487 kcal
Gordura
30.6 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
11.6 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mega Maple
25 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Basil Peach Sorbet
10p
Peach Cobbler
2óra 35p
Baked Brie Bites with Chili and Raspberry Dips
2óra 15p
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9óra 35p
Sweet monkey bread
3óra
Sourdough Pretzel Bread
7óra 20p
Blueberry Coffee Cake
1óra
Cherry Pie
2óra 30p
Pecan Pie Tarts
2óra 25p
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28óra 20p
Chocolate Pecan Pie
1óra 10p
Rugalach
1óra 55p