
Dispositivos e acessórios
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
Preparação 1h 30min
Total 14h 30min
15 pieces
Ingredientes
Raspberry Confit
-
fresh raspberries12 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
sugar1 oz
-
pectin¾ tsp
Almond Cake
-
almond paste softened6 oz
-
unsalted butter diced, room temperature6 oz
-
sugar6 oz
-
almond flour4 ½ oz
-
sour cream6 oz
-
large eggs3
-
baking powder1 tbsp
-
salt⅛ tsp
White Chocolate Rose Water Vanilla Mousse
-
gelatin, silver grade2 sheets
-
ice water to cover
-
white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)6 oz
-
vanilla bean1
-
whole milk2 oz
-
heavy whipping cream divided16 oz
-
rose water to taste1 - 2 tsp
Mirror Glaze
-
water plus 6 tbsp to soak gelatin powder8 oz
-
gelatin powder, unflavored1 tbsp
-
sugar6 oz
-
glucose (see Tip)2 tsp
-
heavy whipping cream5 ½ oz
-
white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)5 ½ oz
-
gel food coloring red, to desired tint1 - 3 tsp
Nutrição por 1 piece
Energia
591 kcal /
2473 kJ
Proteína
7 g
Gordura
42 g
Hidratos de carbono
51 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
22 g
Sódio
155 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos