Versões compatíveis
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Raspberry Confit
- 12 oz fresh raspberries
- 1 tbsp lemon juice
- 1 oz sugar
- ¾ tsp pectin
Almond Cake
- 6 oz almond paste, softened
- 6 oz unsalted butter, diced, room temperature
- 6 oz sugar
- 4 ½ oz almond flour
- 6 oz sour cream
- 3 large eggs
- 1 tbsp baking powder
- ⅛ tsp salt
White Chocolate Rose Water Vanilla Mousse
- 2 sheets gelatin, silver grade
- ice water, to cover
-
6
oz white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)
ou 6 oz white chocolate 35%, high quality chips or chunks - 1 vanilla bean
- 2 oz whole milk
- 16 oz heavy whipping cream, divided
- 1 - 2 tsp rose water, to taste
Mirror Glaze
- 8 oz water, plus 6 tbsp to soak gelatin powder
-
1
tbsp gelatin powder, unflavored
ou 4 ½ sheets gelatin, silver grade (see Tip) - 6 oz sugar
- 2 tsp glucose (see Tip)
- 5 ½ oz heavy whipping cream
-
5 ½
oz white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)
ou 5 ½ oz white chocolate 35% high quality chips or chunks - 1 - 3 tsp gel food coloring, red, to desired tint
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 2473 kJ / 591 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 51 g
- Gordura
- 42 g
- Gordura saturada
- 22 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 155 mg
Receitas alternativas
Guava Paste Cookies
45 min
Chocolate Eggs
2j 15 menit
Burnt Orange
2j 15 menit
Salted Caramel Florentines
55 min
Brie en Croute with Port Figs
1h 10 min
Praline Pecans
4 Std. 20 Min
Peppermint Sugar Cubes
24 godz.
Coconut Almond Candies
55 min
Caramels
3u. 40min
Witches' Finger Cookies
2h
Boba Tea (Bubble Tea)
1h
French Macarons with Blueberry Jam
1h 30min