Dispositivos e acessórios
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
Preparação 1h 30min
Total 14h 30min
15 pieces
Ingredientes
Raspberry Confit
-
fresh raspberries12 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
sugar1 oz
-
pectin¾ tsp
Almond Cake
-
almond paste softened6 oz
-
unsalted butter diced, room temperature6 oz
-
sugar6 oz
-
almond flour4 ½ oz
-
sour cream6 oz
-
large eggs3
-
baking powder1 tbsp
-
salt⅛ tsp
White Chocolate Rose Water Vanilla Mousse
-
gelatin, silver grade2 sheets
-
ice water to cover
-
6 oz white chocolate, 35%, high quality chips or chunkswhite chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)6 oz
-
vanilla bean1
-
whole milk2 oz
-
heavy whipping cream divided16 oz
-
rose water to taste1 - 2 tsp
Mirror Glaze
-
water plus 6 tbsp to soak gelatin powder8 oz
-
4 ½ sheets gelatin, silver grade, (see Tip)gelatin powder, unflavored1 tbsp
-
sugar6 oz
-
glucose (see Tip)2 tsp
-
heavy whipping cream5 ½ oz
-
5 ½ oz white chocolate, 35% high quality chips or chunkswhite chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)5 ½ oz
-
gel food coloring red, to desired tint1 - 3 tsp
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
155 mg
Proteína
7 g
Energia
2473 kJ /
591 kcal
Gordura
42 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
22 g
Hidratos de carbono
51 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
17h 20min
Homemade Baking Mix with Shortening
5min
Breakfast Cereal
5min
Lemon Ice Cream
12h 30min
Yule Log Cake
3h
Pumpkin Pie
5h
Chocolate Sandwich Cookies with Vanilla Cream
2h 10min
Praline Pecans
4h 20min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10min
Dulce de Leche
7h 35min
Caramel Peach Kringle
2h 55min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4h 35min