Dispositivos e acessórios
Gresskar-, kokos- og appelsinkake
Preparação 10min
Total 1h 5min
12 skiver
Ingredientes
-
appelsin tynne skall og juice1
-
vann400 g
-
gresskarkjøtt i terninger (ca. 2 cm)300 g
-
smør, saltet myk, pluss ekstra for smøring100 g
-
finkornet sukker120 g
-
kokosnøtt, tørr, usøtet100 g
-
egg, store (63-73 g)3
-
kanel, malt1 ts
-
muskatnøtt, malt1 ts
-
selvhevende mel100 g
-
bakepulver1 ts
-
melis til dryssing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 skive
Proteína
3.3 g
Energia
905 kJ /
215 kcal
Gordura
13.3 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Søt grønnsaksbakst
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Nenhuma avaliação
Vegansk kokosnøttkake
Nenhuma avaliação
Schiacciata (dessertpizza)
Nenhuma avaliação
Scones med frukt
30min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Nenhuma avaliação
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Nenhuma avaliação
Appelsinkake med krydret sirup
Nenhuma avaliação
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Nenhuma avaliação
Sukkerfritt bananbrød
1h 15min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Nenhuma avaliação
Søtpotet Donuts
Nenhuma avaliação
Gulrot- og eplekake
1h 30min