Dispositivos e acessórios
Stir-fry Chayote
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
shallots40 g
-
garlic cloves20 g
-
chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
red curly chillies cut in diagonal slices20 g
-
galangal bruised2 cm
-
fresh bay leaves2
-
dried shrimp soaked to soften25 g
-
cooking oil20 g
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
821 mg
Proteína
6 g
Energia
511 kJ /
122 kcal
Gordura
6 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25min
Sambal Belacan
5min
Steamed White Bread
2h
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Lemonade
5min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min
Beef Stroganoff
1h
Lemonade
5min
Lemongrass, mint and ginger tea
10min
Sous-Vide Salmon
1h