Dispositivos e acessórios
Stir-fry Chayote
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
shallots40 g
-
garlic cloves20 g
-
chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
red curly chillies cut in diagonal slices20 g
-
galangal bruised2 cm
-
fresh bay leaves2
-
dried shrimp soaked to soften25 g
-
cooking oil20 g
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
821 mg
Proteína
6 g
Energia
511 kJ /
122 kcal
Gordura
6 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sambal Belacan
5min
Dark Chocolate Matcha Ice Cream Mooncake
Nenhuma avaliação
Ginger Fried Rice
15min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Acar Timun (Cucumber Acar)
30min
Acar Timun (Cucumber Acar)
Nenhuma avaliação
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Chai Buey
1h 45min
Stir Fried French Beans
15min