Dispositivos e acessórios
Stir-fry Chayote
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
shallots40 g
-
garlic cloves20 g
-
chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
red curly chillies cut in diagonal slices20 g
-
galangal bruised2 cm
-
fresh bay leaves2
-
dried shrimp soaked to soften25 g
-
cooking oil20 g
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
821 mg
Proteína
6 g
Energia
511 kJ /
122 kcal
Gordura
6 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cheat's chicken shoyu ramen
40min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Pork Ball Soup With Cabbage
Nenhuma avaliação
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25h
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Pickled watermelon rind
1h 30min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15min
Vegetarian Pizza (TM6)
Nenhuma avaliação
Cucumber Lemonade
10min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
Nenhuma avaliação
KL Hokkien Noodles
35min