Dispositivos e acessórios
Crème Brûlée - Eggelikør
Preparação 10min
Total 1h 15min
6 porsjoner
Ingredientes
-
melk80 g
-
vaniljestang halvert på langs1
-
eggeplommer fra mellomstore egg3
-
fløte200 g
-
eggelikør (f.eks. Avocaat)100 g
-
sukker pluss ekstra for dryssing50 g
-
vann varmt
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
4 g
Energia
1066 kJ /
255 kcal
Gordura
16 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vår påskemeny
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Nenhuma avaliação
Havregrøt med yoghurt og bær
10min
Havregrøt med sjokolade og pære
20min
Mandel og kokoskjeks
Nenhuma avaliação
Bærsorbet med rødbeter
Nenhuma avaliação
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Nenhuma avaliação
Fersken i hvitvinsirup
Nenhuma avaliação
Kaffeknas med kokosnøtt
Nenhuma avaliação
Fruktgelé
Nenhuma avaliação
Mandel- og daddelbarer
2h 15min
Polske crêpes
Nenhuma avaliação
Sjokolade Frangelico® is
Nenhuma avaliação