Dispositivos e acessórios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Preparação 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3 mg
Proteína
1 g
Energia
757 kJ /
181 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Tiramisu
5h 20min
Chocolate Mousse
3h 20min
Custard
15min
Chocolate mousse
3h 20min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Chocolate Ice Cream
12h
Apple Pie
3h 30min
Chocolate Pudding
1h 20min
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
9h
Vanilla Ice Cream
12h
Brown Sugar Date Muffins
1h 15min
Sticky Buns
3h 45min