Dispositivos e acessórios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Preparação 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3 mg
Proteína
1 g
Energia
757 kJ /
181 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Folded Herb Bread
Nessuna valutazione
Sautéing Chicken Strips
Nessuna valutazione
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Coconut Dhal
25min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Skin Glow Detox Juice
10min
Blood Orange Margarita
15min
Lemon Ginger Sour
15min
Sauerkraut
12h 15min
Cultured Butter
12h 15min
Lemonade
5min
Lemonade
5min