Dispositivos e acessórios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Preparação 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3 mg
Proteína
1 g
Energia
757 kJ /
181 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Lace Cookies with Nutella
30min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Spirals
40min
Orange Yogurt Cake (Diabetes)
1h
Spicy Zucchini Noodles
10min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
Nenhuma avaliação
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1h 20min
Chocolate Pecan Pie
1h 55min
Cold Brew Olive Iced Coffee
5min
Virgin Passion Fruit Mojito
10min
Ube Coffee
10min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10min