Dispositivos e acessórios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Preparação 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3 mg
Proteína
1 g
Energia
757 kJ /
181 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Kale (Stem) Juice
5min
Fueled Up Protein Shake (Metric)
5min
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5min
Ramen Noodle Soup
40min
Chamomile Tea Latte
10min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8h
Chocolate Peanut Butter Cups
1h 5min
Mixed Herbs Rice
35min
Garden Green Crêpes
1h 15min
Crêpes
1h 15min
Boosted Super Green Juice
10min
Pancit bihon
25min