Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 10 - 15 sprigs fresh parsley, leaves only
- 220 g onions, cut in halves
- 1 - 2 garlic cloves
- 45 g extra virgin olive oil
- 1000 g mussels, shells scrubbed and de-bearded
- 150 g dry white wine
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground pepper
- 100 g single cream, approx. 18% fat
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 935 kJ / 223 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 5 g
- Gordura
- 17 g
- Fibra
- 0.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Sous-Vide Salmon
1h
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1h 40min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1h
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1h 5min