Dispositivos e acessórios
Chicken casserole with saffron and orange
Preparação 10min
Total 1h 35min
2 portions
Ingredientes
-
orange preferably organic, zest and juice only1
-
ground coriander1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
ground ginger1 pinch
-
chicken (1 whole chicken, see tip)650 g
-
courgettes cut into slices200 g
-
fine salt1 tsp
-
onions cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
dry white wine100 g
-
saffron powder1 sachet
-
200 g water, + 1 tsp chicken stock paste, homemadechicken stock200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
52 g
Energia
2899 kJ /
693 kcal
Gordura
42.5 g
Fibra
3.8 g
Hidratos de carbono
17.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Poultry
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Pineapple Chicken
1h
Fish soup
40min
Chrysanthemum Tofu Soup
2h 10min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1h 40min
Chicken with tomato sauce
1h
Turkey burgers
1h 25min
Seafood Korma
40min
Potato cakes
45min