Dispositivos e acessórios
Chicken casserole with saffron and orange
Preparação 10min
Total 1h 35min
2 portions
Ingredientes
-
orange preferably organic, zest and juice only1
-
ground coriander1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
ground ginger1 pinch
-
chicken (1 whole chicken, see tip)650 g
-
courgettes cut into slices200 g
-
fine salt1 tsp
-
onions cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
dry white wine100 g
-
saffron powder1 sachet
-
200 g water, + 1 tsp chicken stock paste, homemadechicken stock200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
52 g
Energia
2899 kJ /
693 kcal
Gordura
42.5 g
Fibra
3.8 g
Hidratos de carbono
17.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Poultry
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Rice Wine Fish Fillet
Nenhuma avaliação
Russian beetroot salad
1h 10min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9h 15min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Chicken with red peppers
1h 5min
Chicken with egg and almond sauce
45min
Fish soup
40min
Minestrone
45min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Ginger chicken wings
40min