Dispositivos e acessórios
Penne with mussels
Preparação 35min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
-
4 - 5 sprigs fresh coriander, leaves onlyfresh flat-leaf parsley leaves only,4 - 5 sprigs
-
water plus extra as needed250 g
-
fresh mussels, shells scrubbed and debearded1000 g
-
extra virgin olive oil plus extra for serving30 g
-
shallots cut in halves30 g
-
garlic cloves3
-
½ tsp dried chilli flakesfresh red chilli (opcional) small, deseeded1
-
dry white wine (opcional)50 g
-
cherry tomatoes cut in halves120 g
-
tomato purée (concentrated)40 - 50 g
-
salt1 pinch
-
penne or similar short dried pasta350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
17 g
Energia
2011 kJ /
480 kcal
Gordura
15 g
Fibra
5.5 g
Hidratos de carbono
65 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25min
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Asian Chicken Noodle Soup
Nenhuma avaliação
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Spaghetti Carbonara
40min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Garden Green Crêpes
1h 15min
Watermelon Lemonade
5min
Egg Salad Sandwiches
35min
Steamed Seafood Tower
40min
Cereal Prawns
30min
Berry mojito mocktail
5min