Dispositivos e acessórios
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
Preparação 35min
Total 3h 15min
4 portions
Ingredientes
Dry Rub
-
brown sugar2 tbsp
-
paprika2 tbsp
-
garlic powder2 tsp
-
salt2 tsp
-
onion powder1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
baby back pork rib (1 rack, trimmed, cut in half)1360 - 1475 g
Beer BBQ Sauce
-
red onions cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil15 g
-
stout beer340 g
-
ketchup170 g
-
dark brown sugar85 g
-
apple cider vinegar60 g
-
ground cumin½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
chilli powder to taste⅛ tsp
Cooking Ribs
-
water1135 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 4 portions
Sódio
8712.8 mg
Proteína
279.7 g
Energia
17380 kJ /
4153.9 kcal
Gordura
247.8 g
Fibra
9.4 g
Gordura saturada
84.6 g
Hidratos de carbono
189.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better with Beer
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26h 30min
Chicken and Prawn Siew Mai
45min
Lemon Caper Aioli
10min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Gochujang seafood risotto
1h
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Mock Fin Soup
35min
Hot Crab Dip
35min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50min
Mandarin Almond Cookies
50min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6h 45min
Cranberry Almond Cookies (Metric)
1h 20min