Dispositivos e acessórios
Tun i fad med nudler
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 portioner
Ingredientes
-
vand1235 g
-
havsalt½ tsk
-
æggenudler, friske (se tip)225 - 255 g
-
olivenolie plus ekstra til smøring1 spsk
-
cheddar skåret i stykker200 g
-
brød revet i stykker70 g
-
fed hvidløg1
-
persille, frisk kun blade15 g
-
løg opdelt100 g
-
rød peberfrugt skåret i stykker (ca. ½ stor rød peberfrugt)100 g
-
olivenolie30 g
-
mælk485 g
-
hvedemel30 g
-
hvidvin, tør (f.eks. Chardonnay)70 g
-
hønsebouillon1 spsk
-
champignoner, friske halverede225 g
-
tun, dåse, i olie eller vand (drænet vægt)340 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
35 g
Energia
2251 kJ /
538 kcal
Gordura
22 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassisk USA
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Vegetarlasagne
Nenhuma avaliação
Japansk ramen
Nenhuma avaliação
Soba nudler
Nenhuma avaliação
Japanske ramen nudler
Nenhuma avaliação
Dumpling dej
1h
Kinesiske ægnudler
1h
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Nenhuma avaliação