Dispositivos e acessórios
Lemon Peel Pound Cake
Preparação 20min
Total 1h 50min
12 slices
Ingredientes
Homemade Lemonade
-
sugar100 g
-
lemons halved2
-
water950 g
Lemon Peel Pound Cake
-
unsalted butter to grease
-
large eggs4
-
all-purpose flour255 g
-
salt⅛ tsp
-
baking powder2 ¼ tsp
-
unsalted butter diced, room temperature255 g
-
sugar255 g
-
lemon discard, reserved from Homemade Lemonade90 g
-
whole milk85 g
Lemon Glaze
-
icing sugar6 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
124 mg
Proteína
5 g
Energia
1435 kJ /
343 kcal
Gordura
19 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Lace Cookies with Nutella
50min
Strawberries and Cream Whip
Nenhuma avaliação
Blueberry Coffee Cake
1h
Low Carb Cheese Dinner Rolls
1h 10min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4h 45min
Steamed Crème Brûlée
4h 45min
Lemonade
5min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5min
Lemon Pound Cake
2h
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1h