Dispositivos e acessórios
Tempé
Preparação 30min
Total 48h
600 g
Ingredientes
Tempé
-
sojabonen gedroogd, bij voorkeur biologisch300 g
-
water om te weken
-
water1100 g
-
azijn2 el
-
citroensap1 el
-
tempé starter1 afgestreken tl
Tempé bakken
-
water50 g
-
zout1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
olie om te bakken4 el
Dificuldade
médio
Nutrição por 600 g
Sódio
2394 mg
Proteína
32.1 g
Energia
3568.9 kJ /
853 kcal
Gordura
70.5 g
Fibra
14.6 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
30.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low Carb recepten
13 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nenhuma avaliação
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4h 15min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Nenhuma avaliação
Pulled barbecue jackfruit
25min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2h 35min
Koken van parelspeltgraan
Nenhuma avaliação
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Nenhuma avaliação
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Nenhuma avaliação
Roggebrood
Nenhuma avaliação