Dispositivos e acessórios
Stuvet rabarber med æble og jordbær
Preparação 10min
Total 20min
4 portioner
Ingredientes
-
appelsin kun tynde afskalninger af huden, ingen hvid marv½
-
appelsin stor, kun juice (ca. 60 g)1
-
sukker, hvid eller efter smag60 g
-
rabarber skåret i stykker (2 cm)500 g
-
æble, grønt skrællet, uden kernehus, skåret i 8 stykker (ca. 100 g)1
-
jordbær afskallet, skåret i tynde skiver250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4 g
Energia
622 kJ /
148 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Havregrød med pærekompot
30min
Chiagrød med appelsin og mango
Nenhuma avaliação
Müsli med kaffe og kakao
Nenhuma avaliação
Scrambled tofu
Nenhuma avaliação
Ovnbagte grøntsager med feta
1h 30min
Baked beans
Nenhuma avaliação
Hverdagsproteinshake
Nenhuma avaliação
Grøn smoothie
10min
Lyserød smoothiebowl
15min
Frittata med blandede grøntsager (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Bananpandekager med mandler (2500 kcal)
30min
Omelet med brocoli og skinke (2200 kcal)
Nenhuma avaliação