Dispositivos e acessórios
Salat med rødbeder, pærer og blåskimmelost
Preparação 10min
Total 1h 10min
4 portioner
Ingredientes
-
smør1 spsk
-
pekannødder50 g
-
appelsin (opcional) kun skal, ingen hvid marv½
-
macadamia olie2 spsk
-
honning1 tsk
-
æblecidereddike1 spsk
-
vand800 g
-
rødbeder skrællet og skåret i tern (2 cm)800 g
-
grønne bønner, friske trimmet og skåret i halve200 g
-
rucola120 g
-
blå ost skåret i tynde skiver100 - 200 g
-
pære skåret i tynde skiver1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
681 mg
Proteína
17 g
Energia
2237 kJ /
533 kcal
Gordura
39 g
Fibra
12 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festlige smagsoplevelser
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Grøntsagsfrittata
Nenhuma avaliação
Små broccolitærter med bacon
Nenhuma avaliação
Kødboller med romescosauce
Nenhuma avaliação
Lun linsesalat med bær og spinat
Nenhuma avaliação
Salat med sobanudler og tofu
Nenhuma avaliação
Avocadosorbet
Nenhuma avaliação
Basilikumsorbet
Nenhuma avaliação
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Nenhuma avaliação
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Nenhuma avaliação