Dispositivos e acessórios
Appelsinkylling med couscous og pinjekerner
Preparação 15min
Total 1h 30min
4 portioner
Ingredientes
Sauce
-
fed hvidløg1
-
mayonnaise100 g
-
strimmel appelsinskal fint revet eller mere efter smag1 tsk
-
paprika½ tsk
-
appelsinjuice efter smag4 - 6 spsk
Couscous-salat
-
vand1000 g
-
1 tsk grøntsagsbouillongrøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) smuldret1
-
couscous kæmpe250 g
-
rosiner (opcional)50 g
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben uden hud, skåret i 3-4 cm stykker (ca. 450 g)3 - 4
-
spinatblade, friske75 g
-
appelsin skrællet, skåret i segmenter, hvid marv fjernet1
-
pinjekerner ristet30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
46 g
Energia
2721 kJ /
650 kcal
Gordura
29 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Appelsiner
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Grøntsagsfrittata
Nenhuma avaliação
Små broccolitærter med bacon
Nenhuma avaliação
Kødboller med romescosauce
Nenhuma avaliação
Lun linsesalat med bær og spinat
Nenhuma avaliação
Salat med sobanudler og tofu
Nenhuma avaliação
Avocadosorbet
Nenhuma avaliação
Basilikumsorbet
Nenhuma avaliação
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Nenhuma avaliação
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Nenhuma avaliação
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Nenhuma avaliação