Dispositivos e acessórios
Gazpacho på gulbeta
Preparação 10min
Total 50min
4 portioner
Ingredientes
-
vatten1100 g
-
gulbetor delade och rengjorda1100 g
-
gul paprika85 g
-
vitlöksklyftor2
-
schalottenlök15 g
-
15 g vitvinsvinägersherryvinäger t.ex. spanska Oloroso, cava15 g
-
olivolja t.ex. Colavita, Pompeian, plus extra till servering110 g
-
salt efter smak1 ½ tesked
-
malen svartpeppar½ tesked
-
vatten till önskad konsistens370 - 400 g
-
manchego-ost efter smak110 g
-
färsk persilja till garnering
-
krutonger till servering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1417 mg
Proteína
11.1 g
Energia
2051.6 kJ /
490.3 kcal
Gordura
37.2 g
Fibra
8.4 g
Gordura saturada
9.8 g
Hidratos de carbono
31.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hej våren!
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ärt- och myntasoppa
20min
Rökig mexikansk bönsoppa
35min
Rostad pumpasoppa med apelsin
Nenhuma avaliação
Sesamlax och ärtsoppa
1h
Koreansk ramen med tofu
50min
Ärtsoppa med crème fraiche och krispig skinka
Nenhuma avaliação
Spenat- & potatissoppa med smakrik äggkräm
45min
Gurksoppa med räkor på spett
Nenhuma avaliação
Curry- och sötpotatissoppa
Nenhuma avaliação
Tom Yum med räkor
25min
Broccoli- och stiltonsoppa
Nenhuma avaliação
Tomat- och timjansoppa med linser
40min