Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Bittere sinaasappelsiroop
- 3 sinaasappels (ongeveer 170 g elk), in vieren gesneden
- 200 g water
- 200 g bruine suiker, donker
- 5 kruidnagels
- 10 g gember, vers wortel, gesneden
- 1 kaneelstokje, gehalveerd
Appel cider old fashioned
- 300 g ijsblokjes
- 4 el ahornsiroop
- 1000 g cider, droog alcoholvrij
- 500 g spuitwater, of schweppes
- 1 appel (alle soorten), met klokhuis, gehalveerd en in schijfjes gesneden, voor de garnering
- verse rozemarijn, alleen takjes, voor de garnering
- kaneelstokje, voor het opdienen
- Nutrição
- por 1 glas
- Energia
- 1727.4 kJ / 412.9 kcal
- Proteína
- 1.3 g
- Hidratos de carbono
- 104.8 g
- Gordura
- 0.4 g
- Gordura saturada
- 0 g
- Fibra
- 3.4 g
- Sódio
- 59.1 mg
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