Dispositivos e acessórios
Hugo spritz
Preparação 10min
Total 25h 10min
2 glazen
Ingredientes
Vlierbessensiroop
-
gedroogde vlierbloesems15 - 20 g
-
water500 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, in plakjes gesneden1
-
suiker500 g
Hugo spritz
-
verse muntblaadjes10
-
50 spuitwatermineraal water, bruisend50 g
-
Prosecco wijn200 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, in plakjes gesneden1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glas
Sódio
0 mg
Proteína
0.1 g
Energia
719.5 kJ /
172 kcal
Gordura
0 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
25.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 jaar Vorwerk
16 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nenhuma avaliação
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Nenhuma avaliação
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Rijst met Zeevruchten
Nenhuma avaliação
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Vegan pudding
15min
Virgin chai vanille cocktail
45min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nenhuma avaliação
Kaas uilen
Nenhuma avaliação
Tarte Tatin
2h
Pisco sour
10min
Zeevruchtennat met champagne
Nenhuma avaliação