Dispositivos e acessórios
Brunede kyllingterninger
Preparação 5min
Total 15min
250 g
Ingredientes
-
olivenoljevegetabilsk olje20 g
-
20 g løk, gul, delt i terningerhvitløksfedd1
-
kyllingbryst, uten skinn og bein, i terninger (3 cm), klappet tørre med tørkerullkyllinglår, uten skinn, uten bein i terninger (3 cm), klappet tørre med tørkerull250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 250 g
Sódio
167 mg
Proteína
59 g
Energia
1878 kJ /
449 kcal
Gordura
22 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kokebok
158 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kokosnøttmelk
5min
Mandelmelk
1h 5min
Tahini
Nenhuma avaliação
Majones uten egg
Nenhuma avaliação
Wakame gomasio
Nenhuma avaliação
Basilikumolje
Nenhuma avaliação
Grunnleggende grønnsakskraft
Nenhuma avaliação
Cashew rømme
Nenhuma avaliação
Harissa
Nenhuma avaliação
Nøttesmør
10min
Karamellisering 400-500 g løk
Nenhuma avaliação
Stekt grønnsaksblanding
Nenhuma avaliação