Dispositivos e acessórios
Grunnleggende grønnsakskraft
Preparação 10min
Total 1h
4 porsjoner
Ingredientes
-
løk, gul delt i to90 g
-
purreløk bare hvit del, delt i fire110 g
-
gulrøtter delt i 4260 g
-
søtpoteter skrellet og delt i biter (3 cm)130 g
-
stangselleri det i fire120 g
-
tørket shiitake sopp delt i skiver3
-
flatbladet persille, fersk4 kvister
-
laurbærblad, tørket1
-
timian, fersk2 kvister
-
vann1300 g
-
salt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
695.8 mg
Proteína
2.8 g
Energia
296.8 kJ /
70.5 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
10.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarisk kjøkken
51 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kokosnøttmelk
5 min
Mandelmelk
1 godz. 5 min
Tahini
Brak ocen
Majones uten egg
Brak ocen
Wakame gomasio
Brak ocen
Basilikumolje
Brak ocen
Cashew rømme
Brak ocen
Harissa
Brak ocen
Nøttesmør
10 min
Karamellisering 400-500 g løk
Brak ocen
Stekt grønnsaksblanding
Brak ocen
Brunede kyllingterninger
Brak ocen