Dispositivos e acessórios
Grunnleggende grønnsakskraft
Preparação 10min
Total 1h
4 porsjoner
Ingredientes
-
løk, gul delt i to90 g
-
purreløk bare hvit del, delt i fire110 g
-
gulrøtter delt i 4260 g
-
søtpoteter skrellet og delt i biter (3 cm)130 g
-
stangselleri det i fire120 g
-
tørket shiitake sopp delt i skiver3
-
flatbladet persille, fersk4 kvister
-
laurbærblad, tørket1
-
timian, fersk2 kvister
-
vann1300 g
-
salt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
695.8 mg
Proteína
2.8 g
Energia
296.8 kJ /
70.5 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
10.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarisk kjøkken
51 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kokosnøttmelk
5min
Mandelmelk
1h 5min
Tahini
Nenhuma avaliação
Majones uten egg
Nenhuma avaliação
Wakame gomasio
Nenhuma avaliação
Basilikumolje
Nenhuma avaliação
Cashew rømme
Nenhuma avaliação
Harissa
Nenhuma avaliação
Nøttesmør
10min
Karamellisering 400-500 g løk
Nenhuma avaliação
Stekt grønnsaksblanding
Nenhuma avaliação
Brunede kyllingterninger
Nenhuma avaliação