Dispositivos e acessórios
Djevelegg
Preparação 20min
Total 55min
12 stykker
Ingredientes
Hjemmelaget majones
-
250 g nøytral olje, feks. saflorolje, rapsolje, romtemperertdruekjerneolje romtemperert250 g
-
eggeplomme romtemperert1
-
15 g hvit eddikhvitvinseddik15 g
-
vann1 ts
-
dijon sennep1 ts
-
salt½ ts
-
hvit pepper1 klype
Hardkokte egg
-
egg, store (63-73 g) kjøleskapskalde6
-
vann til å fylle opptil 1 liters merket
-
vann, kaldt for å avkjøle eggene
-
isbiter 2 store brett
Fyll
-
dijon sennep7 g
-
sjalottløk finhakket7 g
-
1 klype kajennepeppersterk saus, type Tabasco3 - 5 dråper
-
svart pepper, nykvernet etter smak
-
salt til å krydre, etter smak
-
paprikakrydder til pynt
-
gressløk, fersk hakket, til pynt
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stykke
Sódio
157 mg
Proteína
4.5 g
Energia
994.5 kJ /
237.7 kcal
Gordura
24.4 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
0.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kokebok
158 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Nenhuma avaliação
Blomkål- og fennikelnuggets med ajvar
Nenhuma avaliação
Rød linsetofu
8h 30min
Walisisk toast med søt sylteagurk
Nenhuma avaliação
Minitaco med scampi og vårgrønt
Nenhuma avaliação
Temaki sushi (TM6)
Nenhuma avaliação
Kringler
1h 35min
Klassisk Flammkuchen
1h
Soyamelk og dampede boller
Nenhuma avaliação
Vietnamesiske kjøttboller med chilisaus
Nenhuma avaliação
Gule egg
Nenhuma avaliação
Brød med egg og soltørkede tomater
Nenhuma avaliação