
Dispositivos e acessórios
Chocolate Cake Pops
Preparação 50min
Total 4h 50min
20 pieces
Ingredientes
Chocolate Cake
-
peanuts, dry-roasted, unsalted100 g
-
dried dates, pitted halved115 g
-
large eggs2
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower30 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
buttermilk200 g
-
all-purpose flour100 g
-
cocoa powder (all types)30 g
-
baking soda1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
salt1 - 2 pinches
Cake Pops
-
raspberries, freeze-dried1 tbsp
-
peanuts, dry-roasted, unsalted30 g
-
peanut butter, crunchy unsweetened100 g
-
dark chocolate in pieces (see Tip)400 g
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower45 g
-
coconut, shredded, unsweetened (opcional) raw or toasted, to coat
-
sugar sprinkles, coloured (opcional) to decorate
Nutrição por 1 piece
Energia
272.7 kcal /
1140.8 kJ
Proteína
6.3 g
Gordura
19 g
Hidratos de carbono
21 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
6.5 g
Sódio
125.2 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Bake Sale
8 Receitas
Canadá
Canadá