Dispositivos e acessórios
Baklava
Preparação 20min
Total 1h 10min
20 portions
Ingredientes
Baklava
-
350 g walnuts, shelledunsalted pistachio nuts350 g
-
butter cut in pieces80 g
-
sunflower oil50 g
-
sugar100 g
-
orange blossom water4 tbsp
-
filo pastry10 sheets
Syrup
-
sugar200 g
-
water100 g
-
ground cinnamon (opcional)1 tbsp
-
blossom water1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4.6 g
Energia
1146 kJ /
274 kcal
Gordura
16.1 g
Hidratos de carbono
27.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Spinach Fatayers
2h
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Pistachio and Almond Filo Coil
1h 15min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Umali
1h 25min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Chicken pastilla
1h 10min
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1h 15min