Dispositivos e acessórios
Fish Stock
Preparação 5min
Total 35min
1315 g
Ingredientes
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)300 - 500 g
-
salt or to taste1 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns6
-
Spanish onions cut into pieces300 - 350 g
-
carrots peeled200 g
-
fennel bulb cut in 41
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1315 g
Sódio
3636.4 mg
Proteína
133.5 g
Energia
3942.5 kJ /
942.3 kcal
Gordura
32.1 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
32.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Sicilian Prawn Salad
Nenhuma avaliação
Spiralized Carrot Pickles
Nenhuma avaliação
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Eggplant Stacks
1h 35min
Onion Skin Broth
1h 5min
Vegetarian Pizza
Nenhuma avaliação
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Saskatoon Berry Jam
35min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Low Carb Mushroom Gravy
45min