Dispositivos e acessórios
Fish Stock
Preparação 5min
Total 35min
1315 g
Ingredientes
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)300 - 500 g
-
salt or to taste1 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns6
-
Spanish onions cut into pieces300 - 350 g
-
carrots peeled200 g
-
fennel bulb cut in 41
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1315 g
Sódio
3636.4 mg
Proteína
133.5 g
Energia
3942.5 kJ /
942.3 kcal
Gordura
32.1 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
32.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
3Q Mooncake
1h 45min
Lemonade
5min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Mushroom Stock Paste
1h 35min
Vegan Cocktail Sauce
5min
Onion Skin Broth
1h 5min
Chinese Five Spice Powder
Nenhuma avaliação
Pumpkin Baba Ganoush
45min
Homemade miso soup
55min
Chicken Curry (Filipino Style)
35min