Dispositivos e acessórios
Ballı Armutlu Salata Sosu
Preparação 5min
Total 5min
500 g
Ingredientes
-
armut (çekirdeği alınmış, parçalara bölünmüş)225 g
-
beyaz soğan (opcional) (dörde bölünmüş)55 g
-
zeytinyağı140 g
-
limon suyu55 g
-
bal15 g
-
kurutulmuş zencefil tozu½ tk
-
tuz¼ tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 g
Sódio
590.1 mg
Proteína
1.7 g
Energia
6181.5 kJ /
1477.4 kcal
Gordura
142 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
19.6 g
Hidratos de carbono
53.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pratik soslar ve salatalar
20 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5min
Kremalı Fransız Salata Sosu
5min
Kremamsı bezelye çorbası
40min
Tavuklu ve Körili Darı
35min
Avokadolu Enginar
3h 45min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
2h 30min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45min
Bulgurlu maydanoz salatası
25min
Humus
1h