Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

4.0 1 avaliação
Preparação 25min
Total 2h 20min
4 portions

Ingredientes

  • filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)
    4
  • sea salt divided
    2 tsp
  • ground black pepper divided
    ¾ tsp
  • thyme, fresh
    4 sprigs
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    1 oz
  • shallots halved
    2 oz
  • fresh tarragon leaves only
    1 - 2 sprigs
  • dry white wine
    2 oz
  • white wine vinegar
    1 tbsp
  • unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra to sear
    7 oz
  • egg yolks, from large eggs
    4
  • water
    2 oz

Nutrição por 1 portion

Energia 1180.9 kcal / 4940.7 kJ
Proteína 70.9 g
Gordura 95.7 g
Hidratos de carbono 4.4 g
Fibra 0.8 g
Gordura saturada 48.6 g
Sódio 1129.3 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...