Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Preparação 25min
Total 2h 20min
4 portions
Ingredientes
-
filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)4
-
sea salt divided2 tsp
-
ground black pepper divided¾ tsp
-
thyme, fresh4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder1 oz
-
shallots halved2 oz
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine2 oz
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra to sear7 oz
-
egg yolks, from large eggs4
-
water2 oz
Nutrição por 1 portion
Energia
1180.9 kcal /
4940.7 kJ
Proteína
70.9 g
Gordura
95.7 g
Hidratos de carbono
4.4 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
48.6 g
Sódio
1129.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos