
Dispositivos e acessórios
Snapper with Spiced Oil
Preparação 15min
Total 25min
2 portions
Ingredientes
-
red snapper, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush2 ½ oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh ginger sliced (½ in.)1 oz
-
fresh red chili deseeded1
-
garlic cloves3
-
shallots halved2
-
fresh parsley, leaves only½ oz
Nutrição por 1 portion
Energia
647.9 kcal /
2710.9 kJ
Proteína
56.5 g
Gordura
38.9 g
Hidratos de carbono
16.4 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
6.3 g
Sódio
184.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Air-Fry Sensor
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos