
Dispositivos e acessórios
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Preparação 25min
Total 1h
5 portion
Ingredientes
-
smoked paprika2 tbsp
-
chili flakes, dried½ tsp
-
dried tarragon1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
sugar1 tsp
-
pork loin (see Tip)35 oz
-
potatoes (i.e. Idaho), peeled, cubed (1 in.)32 oz
-
vegetable stock5 oz
-
whole milk3 oz
-
unsalted butter cubed2 oz
-
fresh ground black pepper to taste
-
salt to taste1 tsp
-
arugula leaves to serve3 oz
-
cherry tomato halved, to serve20 - 25
-
balsamic vinegar to drizzle
-
fresh parsley, leaves only chopped, to garnish
Nutrição por 1 portion
Energia
668.3 kcal /
2796.3 kJ
Proteína
47.4 g
Gordura
33.4 g
Hidratos de carbono
44.7 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
13.5 g
Sódio
623.2 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Air-Fry Sensor
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos