Dispositivos e acessórios
Meat Stock Paste
Preparação 20min
Total 45min
400 g
Ingredientes
-
meat, sinew free, boneless cut into pieces, partially frozen300 g
-
roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt150 g
-
red wine120 g
-
bay leaf, dried1
-
clove1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 400 g
Sódio
58531.4 mg
Proteína
76.7 g
Energia
3202.8 kJ /
765.5 kcal
Gordura
17.5 g
Fibra
19.6 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
57.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Nenhuma avaliação
Steamed Pork Patty
Nenhuma avaliação
Double Pie Dough
Nenhuma avaliação
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55min
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25min
Salted Chicken
5h 10min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15min
Braised Eggs
Nenhuma avaliação