Dispositivos e acessórios
Meat Stock Paste
Preparação 20min
Total 45min
400 g
Ingredientes
-
meat, sinew free, boneless cut into pieces, partially frozen300 g
-
roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt150 g
-
red wine120 g
-
bay leaf, dried1
-
clove1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 400 g
Sódio
58531.4 mg
Proteína
76.7 g
Energia
3202.8 kJ /
765.5 kcal
Gordura
17.5 g
Fibra
19.6 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
57.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Garlic Clams Hotpot
Nenhuma avaliação
Chicken and Prawn Siew Mai
45min
Singapore Chilli Crab
50min
Lemonade
5min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Brownie Brittle
40min
Adobong Puti (White Adobo)
1h
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Galaktoboureko
1h 35min
Calamansi Juice
5min