
Dispositivos e acessórios
Tavuk Baget ve Biralı Sos
Preparação 10min
Total 1h 30min
16 adet
Ingredientes
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
-
derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)2500 g
-
sıvı yağ70 g
-
diş sarımsak3
-
pul biber2 tk
-
ketçap70 g
-
tuz1 ½ tk
Biralı Sos
-
bira200 g
-
ketçap100 g
-
soya sosu20 g
-
hardal1 tk
-
mısır nişastası1 ½ tk
Nutrição por 1 adet
Energia
309.2 kcal /
1293.8 kJ
Proteína
28.6 g
Gordura
18.8 g
Hidratos de carbono
4 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
5 g
Sódio
553 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Barbekü Zamanı
20 Receitas
Turquia
Turquia

Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Receitas
Turquia
Turquia