Dispositivos e acessórios
Grönsaksragu med pasta
Preparação 10min
Total 45min
4 portioner
Ingredientes
Ragu
-
olivolja30 g
-
vitlöksklyfta1
-
lök skivad50 g
-
selleri i bitar (2 cm)50 g
-
morot i bitar (2 cm)50 g
-
zucchini i bitar (2 cm)50 g
-
passerade tomatertomatsås400 g
-
vatten100 g
-
havssalt1 tesked
-
basilikablad, färskt plus extra för garnering5
Pasta
-
vatten1000 g
-
havssalt½ tesked
-
torkad pasta (t.ex. penne)320 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
749 mg
Proteína
12 g
Energia
1713 kJ /
407 kcal
Gordura
10 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
63 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Grundkokboken
158 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Satay pad thai med kyckling
Nenhuma avaliação
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Höstpasta
Nenhuma avaliação
Ris med skinka & pak choi
Nenhuma avaliação
Cannelloni med pumpa och ricotta
Nenhuma avaliação
Pumparisotto med bacon
50min
Tagliatelle med pumpa
Nenhuma avaliação
Pastasallad
Nenhuma avaliação
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Nenhuma avaliação
Miso udon carbonara
Nenhuma avaliação
Sichuan spaghetti
Nenhuma avaliação
Kimchi risotto
Nenhuma avaliação