
Dispositivos e acessórios
Peynirli Sebze Çorbası
Preparação 10min
Total 35min
6 porsiyon
Ingredientes
-
soğan ikiye bölünmüş80 g
-
havuç parçalara bölünmüş (3-4 cm)200 g
-
kabak parçalara bölünmüş (3-4 cm)600 g
-
su600 g
-
tuz damak tadına göre2 ¼ - 2 ¾ tk
-
karabiber2 tutam
-
labne45 g
-
tereyağı parçalara bölünmüş25 - 30 g
-
dereotu (opcional) ince kıyılmış
Nutrição por 1 porsiyon
Energia
57 kcal /
239 kJ
Proteína
3.2 g
Gordura
2.7 g
Hidratos de carbono
5.5 g
Fibra
2.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Çorba Mevsimi
15 Receitas
Turquia
Turquia