
Dispositivos e acessórios
Zerdeçal, Limon ve Zencefil Çayı
Preparação 15min
Total 20min
4 porsiyon
Ingredientes
Zerdeçal ve Zencefil Macunu
-
zerdeçal, taze soyulmuş ve parçalara bölünmüş (2-3 cm)50 g
-
zencefil, taze kök soyulmuş ve parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
Hindistan cevizi yağı60 g
-
karabiber1 - 2 tk
-
su2 yk
Çay
-
limon kabuğu soyulmuş, iç kısmı½
-
zencefil, taze kök10 g
-
su1000 g
-
tarçın, toz¼ tk
-
akçaağaç şurubu damak tadına göre1 - 2 yk
-
buz küpü sunum için
-
nane yaprağı sunum için
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
4.2 mg
Proteína
0.1 g
Energia
166 kJ /
39.5 kcal
Gordura
0.9 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
7.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

KIŞ KEYFİ
16 Receitas
Turquia
Turquia