Kokos- og mandelgele med ananassirup

Kokos- og mandelgele med ananassirup

Nenhuma avaliação
Preparação 25min
Total 25h 20min
8 porsjoner

Ingredientes

Mandelmelk
  • mandler, med skall
    220 g
  • vann
    660 g
  • dadler, uten stein
    4
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    ½ ts
Kokosnøtt melk
  • kokosnøtt, tørr, usøtet
    300 g
  • vann
    1000 g
Gele
  • vann rom temperatur
    200 g
  • agar-agar pulver
    2 ts
  • lønnesirup, ren
    150 g
  • mandelekstrakt, naturlig til smak
    ⅛ ts
Ananas sirup
  • ananas, fersk delt i biter (1 cm)
    150 g
  • appelsinlikør, alle typer (opcional)
    1 ss
  • vann
    140 g
  • mørkt brunt sukker, mykt
    2 ss
Montering
  • ananas, fersk kun kjøtt, delt i biter (5 mm)
    100 g
  • kokosnøtt, flak, usøtet ristet
    30 g
  • mynte, fersk kun blader, finhakket
    6 kvister

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsjon

Sódio 24.4 mg
Proteína 9.3 g
Energia 2237.6 kJ / 532.8 kcal
Gordura 42.5 g
Fibra 10 g
Gordura saturada 24.9 g
Hidratos de carbono 26.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo