Dispositivos e acessórios
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
Preparação 20min
Total 1h 20min
12 pieces
Ingredientes
All-Purpose Gluten Free Flour
-
quinoa, white200 g
-
chia seeds100 g
-
cornstarch200 g
-
arrowroot flour100 g
Cupcakes
-
lemons2
-
sugar100 g
-
eggs, large4
-
vegetable oil140 g
-
Greek yogurt115 g
-
poppy seeds1 tbsp
-
xanthan gum1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt⅛ tsp
-
powdered sugar60 g
-
whole milk1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
135.8 mg
Proteína
9.2 g
Energia
1653.3 kJ /
395.2 kcal
Gordura
18.5 g
Fibra
6.1 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
50.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten Free - CA
8 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Basic cheesecake
10h
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8h
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1h 20min
Sweet Cucumber Pickles
48h 20min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Nenhuma avaliação
Banana bread
1h 40min
Banana Bread
1h 50min
Gluten free shortbread
1h 35min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35min
Easy banana muffins
30min
Dairy-free pumpkin soup
30min