Dispositivos e acessórios
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
Preparação 20min
Total 1h 20min
12 pieces
Ingredientes
All-Purpose Gluten Free Flour
-
quinoa, white200 g
-
chia seeds100 g
-
cornstarch200 g
-
arrowroot flour100 g
Cupcakes
-
lemons2
-
sugar100 g
-
eggs, large4
-
vegetable oil140 g
-
Greek yogurt115 g
-
poppy seeds1 tbsp
-
xanthan gum1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt⅛ tsp
-
powdered sugar60 g
-
whole milk1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
135.8 mg
Proteína
9.2 g
Energia
1653.3 kJ /
395.2 kcal
Gordura
18.5 g
Fibra
6.1 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
50.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten Free - CA
8 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Coconut almond "snowballs"
35min
Pina colada mocktail
5min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Gluten free chocolate cake with nuts
1h 10min
Basic Black Beans
Nenhuma avaliação
Lemon Poppy Seed Loaf
1h 10min
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Cherry Nut Shortbread (Metric)
1h 20min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
Nenhuma avaliação
Dubai pistachio chocolate balls
1h 45min