Dispositivos e acessórios
All-Purpose Gluten Free Flour
Preparação 5min
Total 5min
595 g
Ingredientes
-
quinoa, white200 g
-
chia seeds100 g
-
arrowroot flour100 g
-
cornstarch200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 30 g
Sódio
1.4 mg
Proteína
3.1 g
Energia
487.9 kJ /
116.6 kcal
Gordura
2.5 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
20.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten Free - CA
8 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1h 30min
Chicken and Prawn Siew Mai
45min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Spiralized Carrot Pickles
Nenhuma avaliação
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 30min
Gluten-free Sponge Cake
1h 10min
Banana and Pear Crumble
30min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Gluten free Classic Polish "tort"
2h 25min
Gluten free focaccia bread
1h