Dispositivos e acessórios
Æg med urtesauce og påskekiks
Preparação 15min
Total 50min
6 portioner
Ingredientes
Æg
-
æg, medium6
-
vand
Påskekiks
-
piskefløde100 g
-
hvedemel plus ekstra til drys100 g
-
bagepulver½ tsk
-
salt½ tsk
-
spidskommenfrø½ tsk
Urtesauce
-
persille, frisk (ca. 20 g), kun blade1 bundt
-
purløg, frisk (ca. 10 g), skåret i ringe1 bundt
-
creme fraiche, 18%200 g
-
mælk30 g
-
citronsaft friskpresset20 g
-
agavesirup10 g
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
kaviar6 tsk
-
brøndkarse6 tsk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
258 mg
Proteína
8 g
Energia
744 kJ /
178 kcal
Gordura
13 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Påske II
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Grøntsagsfrittata
Nenhuma avaliação
Små broccolitærter med bacon
Nenhuma avaliação
Kødboller med romescosauce
Nenhuma avaliação
Lun linsesalat med bær og spinat
Nenhuma avaliação
Salat med sobanudler og tofu
Nenhuma avaliação
Avocadosorbet
Nenhuma avaliação
Basilikumsorbet
Nenhuma avaliação
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Nenhuma avaliação
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Nenhuma avaliação
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Nenhuma avaliação