Mus z czarnej porzeczki do tortów i deserów
TM6 TM5

Mus z czarnej porzeczki do tortów i deserów

5.0 (5 avaliações )

Ingredientes

  • 3 łyżeczki żelatyny w proszku
  • 5 łyżek wody
  • 450 g czarnych porzeczek, świeżych
    ou 450 g czarnych porzeczek, mrożonych
  • 120 g cukru
  • gorąca woda, do rozpuszczenia żelatyny
  • 250 g śmietany, 36% tłuszczu, mocno schłodzonej

Nutrição
por 1 porcję
Energia
427.2 kJ / 102.1 kcal
Proteína
1.1 g
Hidratos de carbono
12.3 g
Gordura
5.9 g
Gordura saturada
3.6 g
Fibra
0 g
Sódio
7.6 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas