Dispositivos e acessórios
Pasta salat med friske tomater
Preparação 10min
Total 55min
4 portioner
Ingredientes
-
fed hvidløg3
-
olivenolie20 g
-
rød chili, frisk (opcional) skåret i mindre stykker5 - 10 g
-
tomat, moden i mindre stykker500 g
-
oregano, tørret1 tsk
-
salt2 ½ tsk
-
sort peber, stødt½ - ¾ tsk
-
sukker (opcional)1 tsk
-
vand1200 g
-
farfalle pasta penne eller fusilli280 g
-
100 g grønne oliven, uden stensorte oliven, udstenede100 g
-
rødløg hakket fint40 - 60 g
-
basilikumblad10 g
-
babyspinat, frisk80 - 100 g
-
mozzarella (ca. 2 hele mozzarella kugler)200 - 250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2172 mg
Proteína
26 g
Energia
1345 kJ /
542 kcal
Gordura
20 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
69 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fyldige salater
6 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Grøntsagsfrittata
Nenhuma avaliação
Små broccolitærter med bacon
Nenhuma avaliação
Kødboller med romescosauce
Nenhuma avaliação
Lun linsesalat med bær og spinat
Nenhuma avaliação
Salat med sobanudler og tofu
Nenhuma avaliação
Avocadosorbet
Nenhuma avaliação
Basilikumsorbet
Nenhuma avaliação
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Nenhuma avaliação
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Nenhuma avaliação